Otvoren poziv EU fondova – „WWW vaučeri za MSP-ove“

Logo za Europske strukturne i investicijske fondove

U tijeku je trajno otvoren poziv WWW vaučeri za MSP-ove“ pomoću kojeg možete unaprijediti svoje internetsko poslovanje.

Poziv se odnosi na mikro, male i srednje poduzetnike s intenzitetom potpore od 15-100 tisuća kuna , a sufinanciranje od 70-85%  ovisno o kategoriji razvijenosti, a vodi se kao trajno otvoreni Poziv na dostavu projektnih prijedloga. Projektni prijedlozi zaprimat će se od 13. kolovoza 2018. u 11:00 sati do 29. lipnja 2020. godine ili do iskorištenja raspoloživih sredstava, ovisno o tome što nastupi ranije.

Obavezna kategorija troškova

Projektni prijedlog mora sadržavati jedan ili više prihvatljivih troškova:

  • izrada poslovnih web stranica
  • unapređenje poslovnih web stranica uključujući prilagodbu za mobilne telefone i tablete
  • izrada i/ili unapređenje web shopa s implementacijom online metode plaćanja

Dodatna kategorija prihvatljivih troškova

Uz barem jedan prihvatljivi trošak iz obvezne kategorije troškova, projektni prijedlog može sadržavati jedan ili više s njim povezanih prihvatljivih troškova:

  • usluga optimizacije domena (preglednost i upotrebljivost weba, internetska komunikacija, analiza konkurentnosti i pozicioniranja virtualnog tržišta, profila kupaca i trendova pretraživanja, web analitika)
  • izrada aplikacija i rješenja za mobilnu trgovinu (mobilni bonovi, kuponi, kartice lojalnosti)
  • troškovi najma domene, servera i/ili cloud usluga za potrebe provedbe aktivnosti do godine dana od dana isporuke usluge (kao dio isporuke usluge od istog pružatelja usluge)

Više detalja o pozivu možete naći ovdje, a ukoliko ste zainteresirani za naš TI WEB SHOP molimo, kontaktirajte nas na prodaja@osmibit.hr.

Comments are closed.