Potpuna integracija TI ERP-a i E-račun servisa

Od kada je Moj-eRačun, servis FINA-e za razmjenu elektronskih računa, razvio web platformu za elektronsko fakturiranje, Osmi BiT je, kao i svi ostali veliki ERP sustavi zastupljeni u Hrvatskoj, integrirao TI ERP s istim. S razvojem mogućnosti dostave e-računa na e-mail primatelja u pdf formatu, čime je omogućeno da e-račun mogu  primati i tvrtke koje nisu otvorile svoj profil na web platformi FINA-e, razmjena elektronskih računa uzela je zamah te sada Osmi Bit šalje već 300 računa mjesečno putem Moj- eRačun servisa svojim korisnicima.

Elektronski račun sadrži sve potrebne elemente koje račun treba imati te u sebi sadrži važne podatke za obračun PDV-a sukladno Zakonu o PDV-u u RH. Standardiziran je i strukturirani oblik računa u elektroničkom obliku koji sadrži sve obvezne stavke propisane važećom regulativom, usklađen je s preporučenim standardima te e-Invoice direktivom, te je u potpunosti sukladan zakonu.

Isto tako, svaki od izdanih eRačuna putem servisa Moj-eRačun ne mora se ispisivati niti čuvati u papirnatom obliku. Svi računi, otpremnice i bilo kakav popratni sadržaj računa čuvaju se lokalno, na računalu u tvrtki, ali i na serverima FINA-e. Riječ je o eArhivi koja korisnicima omogućava veću preglednost, veću sigurnost i u konačnici trostruku uštedu – u vremenu, prostoru i novcu.

Dodatni benefiti korištenja e-računa su i:

  • jednostavno preuzimanje računa na portalu Fina ili zaprimanje mailom u pdf-u koji je potpisan el. potpisom u skladu sa zakonskom regulativom
  • mogućnost importa računa direktno u „Times Integrator ERP“ bez potrebe za ručnim unosom
  • unapređenje odnosa s dobavljačima višom razinom točnosti i pravovremenim plaćanjem računa
  • mogućnost zaprimanja računa tvrtki iz drugih država EU

Svim svojim korisnicima Osmi BiT preporuča integraciju TI ERP-a s Moj-eRačun servisom te ćemo se rado odazvati vašem zahtjevu za istim.

Comments are closed.