TI ERP – integracija s Fina e-račun servisom

Slika za ERP poslovna rješenja

Osmi BiT d.o.o. uspješno je završio projekt integracije TI ERP-a s Fina e-račun servisom i time svojim korisnicima pravovremeno omogućio razmjenu e-računa u skladu s Zakonom o izdavanju elektroničkih računa u javnoj nabavi.

Prvi elektronički računi  u skladu s EU normom su poslani već početkom lipnja 2019 što je svim našim korisnicima koji posluju s obveznicima javne nabave ostavilo dovoljno vremena za registraciju i implementaciju programskog rješenja u skladu s dostupnim funkcionalnostima Fina e-račun servisa kao centralnog informacijskog posrednika.

Programsko rješenje je u potpunosti automatizirano i krajnje jednostavno za uporabu čime korisnici, osim na materijalnim troškovima ostvaruju i značajne uštede u radu ljudskih resursa na obradi elektroničkih računa.   

Odabirom Fine kao partnera na ovom projektu osigurali smo punu usklađenost s zakonskom regulativom, a ujedno stabilnost i dugoročnu sigurnost svim našim korisnicima u poslovanju s e-računima.

Kao sljedeći korak pokrenuli smo aktivnosti za preuzimanje elektroničkih računa u naše TI DOC programsko rješenje za upravljanje dokumentima koje će radnim sljedovima odobravanjem u pojedinim fazama poslovnih procesa dodatno oplemeniti naše TI ERP programsko rješenje.

Ovim putem zahvaljujemo i djelatnicima tehničke podrške Fine na angažmanu i suradnji tijekom realizacije ovog projekta.

Comments are closed.