Zagreb, 31.05.2012 Održana Business Intelligence ( Times BI )  & Enterprise Content Management konferencija

 

U ugodnom ambijentu Movie Pub-a konzultanti tvrtke Osmi BiT, u suradnji s predstavnicima Oracle Hrvatska, prezentirali su vodeća svjetska rješenja s područja sustava za podršku poslovnom odlučivanju baziranom na Oracle Business Intelligence platformi ( Times BI ) i upravljanjem nestrukturiranim sadržajem Enterprise Content Management.

Uz standardne karakteristike pojedinih rješenja, prezentirane su i informacije o ostvarenim uštedama na konkretnom primjeru, a ujedno i demonstracija Times BI – Business Intelligence rješenja u testnom okruženju.

Posebno je interesantna bila prezentacija specifičnih rješenja implementiranih kod postojećih Times BI korisnika od kojih su integracija podataka grupacije od 8 tvrtki, izvještavanje prema principalu, praćenje ostvarenja planova, konsolidacija glavne knjige i paralelne hijerarhije asortimana i kupaca samo neka od najznačajnijih.

Prezentacija Oracle Hyperion rješenja prikazala je kako optimizirati proces strateškog planiranja u tvrtkama i direktno utjecati na brzinu procesa i kvalitetu planova kao rezultata samog procesa.