JTI koristi Times BI

 

JTI koristi Times BI – Business Intelligence rješenje za izvještavanje rezultata u RH

 

JTI koristi Times BI – Business Intelligence rješenje za izvještavanje rezultata u RH. Fibis d.o.o. kao distributer Japan Tobacco International (JTI) odabrao je Times BI rješenje za izradu periodičnih izvještaja prema principalu u strogo definiranom obliku i sadržaju, a na temelju podataka više tvrtki na različitim ERP sustavima.Fibis d.o.o. kao distributer Japan Tobacco International (JTI) odabrao je Times BI – Business Intelligence rješenje za izradu periodičnih izvještaja prema principalu u strogo definiranom obliku i sadržaju, a na temelju podataka više tvrtki na različitim ERP sustavima.

Najznačajniji izazovi prilikom realizacije projekta bili su:

  • konsolidacija ključnih podataka distributera i poddistributera
  • preuzimanje podataka na dnevnoj razini iz transakcijske baze i datoteka poddistributera
  • izrada specifičnog predmetnog područja s kompleksnim izračunima i rekalkulacijama
  • izrada složenih izvještaja (Call rate, Hit rate, Sales representative coverage, numerička distribucija artikala…)

Vođeni pozitivnim iskustvima s kvalitetom brzinom isporuke izvještaja i regionalna podružnica JTI je počela koristiti Times BI – Business Intelligence rješenje koje prodajnim predstavnicima omogućava da, bez potrebe za dugotrajnim pripremama, prilikom posjeta klijentima na brz i efikasan način dođu do ključnih pokazatelja pojedinog klijenta i/ili njegovog prodajnog mjesta (dispozicije).

Nakon implementacije rješenja prodajni predstavnici na terenu, spajanjem na sustav i unosom parametara (klijent i/ili dispozicija), odmah na zaslonu prijenosnog računala (u ovom slučaju „tablet“) dobivaju sve potrebne informacije za efikasno obavljanje poslovnih zadataka.

Comments are closed.