TI2GO mobilna prodajaMobilna prodaja (prodaja iz vozila, prodaja na lokaciji kupca) važan je element uspješnog poslovanja i stoga za mnoge proizvođače i distributere predstavlja područje prioritetnih ulaganja. Zato je vrlo bitna efikasnost prodavača na terenu tako da oni mogu obraditi što više kupaca u jednom danu.

TI2GO na mobilnom uređaju (mobitel, tablet), omogućuje prodavaču vrlo jednostavno kreiranje dokumenta koji prati izdavanje robe kupcu (otpremnica, račun, izdatnica, međuskladišnica/komisijska otpremnica itd.) ili povrata robe od kupca i ispisuje ga na mobilni printer. Taj se dokument, na zahtjev, prenosi u centralni sustav (ERP) pa nema prepisivanja ili čekanja dostave fizičkih dokumenata.

Prodavač robu izdaje sa „svog“ skladišta. Naime, svako dostavno vozilo je posebno skladište koje se zadužuje međuskladišnicom sa centralnog skladišta, a razdužuje nekim od navedenih dokumenata. Vraćanje robe na centralno skladište realizira se također međuskladišnicom, ali u „obrnutom“ smjeru. Prodavač ima točno stanje svog skladišta, a moguće je napraviti i inventuru istog po svim pravilima kao i na centralnom skladištu.

Za uštedu troška papira, tinte i vremena, moguće je potpis kupca primijeniti na ekranu mobilnog uređaja i prikazati ga na samom dokumenti i prije ispisa (opcija).

KLJUČNE PREDNOSTI KORIŠTENJA:

  1. Ispisati potpisan dokument i predati ga kupcu, a elektronički primjer u PDF-u poslati u centralni sustav.
  2. Umjesto ispisa, poslati potpisani dokument na e-mail kupca iz baze podataka o kupcu. U ovom slučaju nema uopće potrebe za ispisom! Odlično rješenje u slučaju kvara printera!!! U oba slučaja, potpisani se dokument (u PDF-u) šalje u centralni sustav radi pohranjivanja i daljnje obrade (Preporučujemo korištenje TI DOC sustava za upravljanje elektroničkim dokumentima i arhivom).
  3. Spremanje potpisanog dokumenta sa potpisom kupca lokalno na uređaj i automatsko prebacivanje u određene foldere na serveru kako bi bili dostupni za pretragu i/ili ponovni prikaz/ispis. 
 
ZATRAŽITE INFORMATIVNU PONUDU ili nas kontaktirajte na +385 1 4444 200 

DODATNE USLUGE KOJE BI VAS MOGLE ZANIMATI

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3 based on 4 votes
Software Name
Times Integrator 2 GO
Operating System
Windows, Oracle
Software Category
mobilna prodaja, prodaja, marketing, trage marketing
Landing Page